Over Astecom Websites

//astecom-websites.nl/wp-content/uploads/2015/01/astecom-logo-flat.png

Astecom Websites

Astecom Websites is een internetbureau dat gespecialiseerd is in webdevelopment en webdesign. Momenteel bestaat ons team uit vier personeelsleden en wegens groei zoeken wij ervaren PHP programmeurs om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures voor meer informatie.

De diensten die wij leveren zijn: procesautomatisering, maatwerk websites en webshops, webdesign, mobiele websites, zoekmachine marketing, domeinregistratie en webhosting.

Geschiedenis

Astecom Websites is onderdeel van de Astecom groep. Onder deze groep vallen naast Astecom Websites ook Astecom Business Software en Astecom Bedrijfssoftware. De twee laatst genoemde bedrijven maken voornamelijk bedrijfsmatige maatwerksoftware. Astecom Business Software is opgericht in 1991 te Buren. Astecom Websites is in 2007 opgericht en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties zoals webshops en websites.

Vanaf de oprichting in 2007 werkt Astecom Websites intensief samen met de andere Astecom bedrijven en koppelt de maatwerksoftware naadloos aan webshops en websites.

Missie en visie

Missie

Het is de missie van Astecom Websites om hét bedrijf te zijn dat voor iedere klant een perfecte online oplossing biedt.

Visie

Astecom Websites streeft ernaar middels actuele kennis en expertise de beste te zijn in de regio. Ons doel is om zowel kleine als grote ondernemingen te helpen succesvol te zijn op het internet. Onze klanten vertrouwen erop dat wij dit doen met de kwaliteit en betrouwbaarheid die zij inmiddels van ons gewend zijn. Vertrouwen win je door klanten voorop te stellen. Dankzij onze bereikbaarheid, openheid en eerlijkheid weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn. Wij bieden verschillende producten en diensten aan die aansluiten bij verschillende behoeften en klantengroepen.

Kernwaarden

Astecom heeft de volgende kernwaarden:

► Klantfocus (samenwerking & duurzame relaties)
► Transparantie (open & eerlijk)
► Expertise (altijd de laatste kennis)