Wat doen wij De mogelijkheden zijn eindeloos

Hosting

Op onze webserver huurt u ruimte om uw website op te plaatsen.
Afhankelijk van wat uw wensen zijn hebben wij meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Wij houden het verbruik van dataverkeer en diskruimte in de gaten en stellen u op de hoogte wanneer de limieten van uw pakket worden overschreden.
Wanneer in twee opeenvolgende maanden de limieten van uw pakket zijn overschreden, zullen wij u overzetten naar een uitgebreider pakket.

Webdesign

Wij zorgen er voor dat een nieuwe website authentiek is en een uitstraling heeft die bij het bedrijf past. Na het bespreken van de wensen en behoeften gaan wij aan de slag om een uniek ontwerp te maken.

Grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen een ontwerp dat past bij uw bedrijfswaarden. Een website waar mensen zich thuis voelen begint met een goed design, dat authentiek is en naadloos bij uw huisstijl past. Ook zorgen wij ervoor dat het ontwerp past bij uw wensen en doelen. Voordat we beginnen aan de ontwikkeling van een design, overleggen wij met u wat u verwacht van de website, welke uitstraling die moet hebben en wat de doelen zijn. Op deze manier kunnen wij een passend ontwerp realiseren.

Als u ontevreden bent over het design van uw huidige website dan kunnen wij deze compleet vernieuwen met behoud van de inhoud. Ook kunnen wij een compleet nieuwe website realiseren. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Mobiele websites

Wist u dat op dit moment 60% van het internet via mobiele apparaten verloopt en dat dit blijft stijgen? Het zou zonde zijn als u klanten verliest als uw website niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Wij ontwikkelen zowel specifieke mobiele websites als websites die zichzelf perfect aanpassen aan het formaat van het apparaat, dit heet responsive design.

Webdevelopment

Procesautomatisering

Met procesautomatisering via het web kan er een efficiëntere bedrijfsvoering plaatsvinden. Door het automatiseren van informatiestromen worden dagelijkse handelingen bespaard. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Verschillende informatieprocessen koppelen
  • Automatisch rapporten uitdraaien van belangrijke gegevens
  • Importeren en exporteren van data

Benieuwd naar wat procesautomatisering voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk websites

Als u exact weet wat u wilt, maar er zijn geen standaard oplossingen of pakketten voor, dan is de beste keuze een website op maat. Wij ontwikkelen uw website op maat met de laatste internettechnieken. Voordat wij aan de slag gaan met uw website, gaan we samen met u uw wensen, behoeften en doelstellingen bespreken. Daar waar mogelijk gebruiken we bij het ontwikkelen van de website bestaande modules. Door het gebruik van bestaande modules is de ontwikkeltijd korter. Met een kortere ontwikkeltijd bespaart u onnodige kosten.

Webshops

Wist u dat 75% van de Nederlanders ook online aankopen doet? Daarom is het steeds meer van belang om naast offline ook online te verkopen. Dat kunnen wij realiseren in de vorm van een (mobiele) webshop. Uw offline inzet versterkt dan uw online verkopen en uw online inzet versterkt uw offline verkopen. Iedere webshop is verschillend van omvang.