Website voor starters

Als starter heeft u weinig te besteden, dat begrijpen wij bij Astecom. Daarom hebben wij een interessant aanbod voor startende ondernemingen. Lees hieronder wat wij u kunnen bieden!

Uniek website design

Onze designs worden altijd handgemaakt door onze ontwerper. Dit design zal passen bij uw huisstijl en gewenste uitstraling. Heeft u nog geen huisstijl? Geen probleem, dit kunnen wij ook verzorgen.

De website ontwerpen zijn uniek en zijn geen standaard templates, zoals veel bedrijven aanbieden. Meer weten? Bekijk dan onze webdesign pagina.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Als startende ondernemer met een nieuwe website wilt u natuurlijk dat uw doelgroep uw site kan vinden. Bij iedere website passen wij standaard zoekmachine optimalisatie toe, dit doen we door:
  • Juiste keywords gebruiken (titel, metatags, omschrijving)
  • Zoekmachine vriendelijke URL’s
  • Goede koppen en teksten
  • Alt-tags voor afbeeldingen
  • Aanmelden Google zoekmachine

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden, of het adverteren in Google? Bezoek dan onze zoekmachine marketing pagina.

De kosten van een starters website

Als starter heeft u nog geen grote investeringssom klaarliggen voor een website, toch is het van groot belang dat u een online visitekaartje heeft. Wij adverteren niet met onrealistische prijzen vanaf bijvoorbeeld €250, zoals vele concurrenten doen. U krijgt dan een incomplete website met een standaard template die niet zoekmachine optimaal is. Wilt u een complete website dan stijgt de prijs aanzienlijk.

Wij kunnen een écht complete website met CMS al ontwikkelen vanaf €1250. Naast deze scherpe prijs hebben wij ook een speciale starters aanbieding:

Wij geven 10% korting op alle tarieven!

Bent u overtuigd en wilt u een prachtige en voordelige starters website laten bouwen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.